DRŽAVNI SEKRETAR RUDI MEDVED V ŽIVO

V oddaji Odprta dlan bo v sredo, 22. maja, gost oddaje Rudi Medved, državni sekretar, pristojen za koordinacijo delovanja Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje in za vojaško dediščino ter za sodelovanje z reprezentativnimi sindikati na področju obrambe in poklicnih gasilcev. To področje je izjemno pomembno, kar smo gotovo spoznali v vseh treh katastrofalnih situacijah v naši državi v času covida-19, požarov in lanskoletnih poplav.

Karierna pot gosta je izjemno zanimiva in se dotika tudi novinarstva, saj je bil nekaj časa tudi na Radiu Trbovlje, ko smo tam imeli nekaj radijskih oddaj na temo invalidov in invalidnosti, ki so bile dobro sprejete v tistem okolju. V tokratni oddaji bo spregovoril o vseh zanimivih temah, ki se dotikajo tudi še drugih pomembnih vprašanj naše polpretekle zgodovine, spomenikov in ohranjanja tradicij Slovenske vojske v miru in v sodelovanju z NATO paktom.

Oddaji, ki bo med 10.30 in 11.15 uro lahko prisluhnete na frekvencah Radia Zeleni val: 93,1, 96,2 in 97 MHz ter sodelujete s svojimi vprašanji, mnenji in stališči na številki studia, ki je: 01 786 0 400.