VSE O ŽELVI NA SEVERNEM PRIMORSKEM

V ponedeljek, 2. maja ob 11. uri in ob 19. uri, ko bo oddaja ponovljena zaradi velikega zanimanja poslušalcev, boste lahko prisluhnili zelo zanimivi oddaji na Radiu Robin o delovanju invalidskega podjetja Želva na Severnem Primorskem. Kot je znano Želva zaposluje invalide z motnjo  v duševnem in telesnem razvoju, ki so tudi člani Zveze Sožitje, ki smo jo v naših oddajah tudi že podrobno predstavljali.

V tokratni oddaji, pa bo direktorica Želve v Novi Gorici, Benjamina Mikuž, poslušalce seznanila z zgodovino tega invalidskega podjetja, o katerem smo pred leti tudi že pisali v Sporočevalcu, saj smo bili pri odprtju Želve na takratni Ajševici ter tudi prispevali k promociji tega podjetja.

Kot boste lahko izvedeli iz oddaje, pa je podjetje napravilo v tem času ogromen premik naprej in ima danes tudi svoje prostore in nekaj delavnic v Kromberku, nedaleč stran od studia Radia Robin. Seveda pa tudi tod Želva vabi k redni zaposlitvi invalidov, pa tudi drugih oseb, ki ustrezajo določenim poklicem, ki jih Želva ta trenutek zelo potrebuje. Več pa boste lahko slišali v oddaji, ki jo sicer lahko poslušate povsod po Sloveniji tudi preko internetnih in kabelskih povezav. Frekvence radia pa so: 92,80, 99,50 in 100,00 MHz.