O POMENU IGER NA SREČO IN ODDAJ ZA INVALIDE V SLOVENSKEM MEDIJSKEM OBNEBJU

Na željo poslušalk in poslušalcev Radia Zeleni val, so v sredo, 22. decembra, ponovno predvajali zanimiv pogovor urednika oddaje Odprta dlan B. Pogačnika in Romane Dernovšek, predsednice uprave Loterije Slovenije o pomenu in vlogi iger na srečo ter perspektivah tega sektorja gospodarstva v bližnji prihodnosti. Oddaja je bila predvajana ob 10.30 uri, kakor je običajno ob sredah.

Ta četrtek, 30. decembra, ob 10.30 uri, pa bo oddaja Odprta dlan nekoliko krajša, saj bomo v njej pregledali leto, ki se ta teden končuje, ter spregovorili o pomenu radijskih oddaj za invalide ter še zlasti o pomenu preseganju predsodkov o invalidnosti in invalidnostih. Te oddaje že 25 let oblikuje, povezuje in moderira Borut Pogačnik, kar je Predsednik Republike Borut Pahor tudi posebej izpostavil ob svojem nagovoru ob zahvali za vse napore organizacije, ki je zmogla v tem času povabiti pred mikrofone kar 2.000 invalidov, strokovnjakov z različnih polj znanosti, kulturnikov, športnikov in politikov, ki so bili kakorkoli v zvezi z invalidi in bolniki v tem dolgem obdobju.

V oddaji lahko sodelujete s svojimi vprašanji na 01 786 0 400 med 10.30 in 11.00 uro. Frekvence Radia Zeleni val pa so: 93,1, 97 in 105,30 MHz.