TUDI LETOŠNJE LETO BO ŠPORTNO

O športu invalidov bomo spregovorili to nedeljo, 14. marca, ob 19.15 uri v oddaji za invalide Sončni žarek na Radiu Celje, ko bo gost oddaje Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije, ki bo v oddaji, katero vodi Borut Pogačnik, spregovoril o vseh predvidenih nastopih slovenskih športnikov invalidov v letošnjem letu.

O športnikih invalidih smo v radijskih oddajah govorili veliko več, ko ni bilo še krize s Covidom-19, vendar pa se slovenski športniki invalidi tudi v letošnjem letu pripravljajo na različne prireditve, evropska in svetovna prvenstva ter seveda na Paralimpijske igre, ki bodo med 24. avgustom in 5. septembrom.

Gotovo ni potrebno posebej poudarjati, koliko medalj so invalidi športniki že pridobili za državo Slovenijo v Paralimpijskih igrah, kakor tudi na področju Svetovnih iger gluhih in Specialne Olimpiade oseb z motnjo v duševnem razvoju. O vseh njihovih uspehih smo poročali v naših radijskih oddajah, kakor tudi sproti poročamo v spletnem časopisu slovenskih invalidov – Sporočevalcu, ki ga prebira več kot 20.000 bralcev in različne javnosti.

Več o tem pa seveda v nedeljski oddaji, ki jo boste lahko poslušali na frekvencah Radia Celje, ki so: 95,1, 95,9, 100,3 in 90,6 MHz.