RADIJSKE SVETOVALNICE

Na Radiu Triglav in na Radiu Robin, ki pokrivata Gorenjsko in Severno Primorsko so se odločili, da s posebno oddajo – Radijska svetovalnica tudi na ta način pomagajo svojim poslušalcem in poslušalkam v obdobju krize z nasveti z vidika pomoči in opore mnogim, ki imajo težave zaradi dolgotrajne izolacije. Tako je Radio Triglav predvajal obširno oddajo – Radijska svetovalnica, v ponedeljek, 15. februarja, z začetkom ob 11.05 uri.

Radio Robin pa bo to oddajo predvajal verjetno prihodnji teden, vendar vas bomo še obvestili. Prav tako so za oddajo zainteresirani na Radiu Kranj. Kdaj pa bo tam predvajana, vas bomo obvestili. V oddaji je Borut Pogačnik odgovarjal na številna vprašanja poslušalcev, ki jih je vnaprej zbrala urednica radia Nataša Harej.

Danes zjutraj, 18. februarja, pa je prav tako Borut Pogačnik sodeloval v oddaji Dobro jutro na TVS 1, ko se je pogovarjal z Matejem Zemljičem o delovanju možganov v času spanja. Pri tem je tudi izpostavil, da invalidi ne sanjajo prav nič drugače, kakor ostali, tudi kar zadeva sanjanje v barvah ali v črnobeli tehniki. Zanimiv prispevek si lahko ogledate za nazaj, če vam televizija to omogoča.

V sredo 24. februarja, pa bo v oddaji Odprta dlan ob 10.30 uri sodelovala predsednica Društva kronično vnetne črevesne bolezni Mateja Saje, ki bo govorila o vseh aspektih te bolezni in težav bolnikov v tem času. V oddaji lahko tudi sodelujete s svojim vprašanji, vse do 11.15 ure, na številki studia, ki je: 01 786 0 400.