INVALIDI POGREŠAJO SREČANJA

V nedeljo, 10. januarja, bo v oddaji za invalide Sončni žarek na Radiu Celje ob 19.15 uri gostja oddaje Dragica Mirnik, predsednica Medobčinskega društva invalidov iz Celja, ki pokriva več občin in ki ima včlanjenjih okoli 1.000 invalidov. V oddaji, ki smo jo posneli včeraj, bo spregovorila o izvajanju dela posebnih socialnih programov, ki jih je, kljub epidemiji, to društvo uspelo izvesti.

Povedala je tudi, kako člani zelo pogrešajo medosebne stike ter da bo tudi v letošnjem letu poskušala, ko bodo razmere dopuščale, organizirati posebno srečanje, kot je bilo lani na Brezjah. Sicer pa v društvu dežurajo vsak ponedeljek in sredo dopoldan, lahko pa jo člani pokličejo tudi na njeno mobilno številko, ki je 051 302 112 in se z njo pogovorijo o vseh zadevah, ki jih zanimajo oziroma da rešijo tudi kakšne večje probleme.

Dragica Mirnik je tudi v letošnjem letu polna optimizma in veselega pričakovanja, da se po umiritvi epidemije, prične delo z invalidi na prejšnji in učinkovit način, kot so ga razvili v njihovem društvu.

Oddajo lahko poslušate na frekvencah med 19.15 in 19.45 uro: 95,1, 95,9, 100,3 in 90,6 MHz.