HVALA ZA NARAVEN IN SLADEK MED!

Podjetju Apinature d.o.o. s svojo kakovostno ponudbo naravnih in varnih izdelkov skrbi za zdravje in dvig kakovosti življenja vseh nas, ki se radi posladkamo s 100% naravnim medom in ostalimi naravnimi in medenimi izdelki. V njihovi spletni trgovini boste med drugim lahko kupili tudi dopolnila k prehrani, naravne in medene pijače ter kozmetiko, katera bo poskrbela za pravi preporod vaše kože.

Ustanovitelju in direktorju podjetja Apinature d.o.o., Zokkyu Zadravecz se zahvaljujemo, ker je za posebni socialni program Socialna in materialna pomoč invalidom za odpravljanje ovir v fizičnem in socialnem okolju, doniral izdelke APINATURE MEDA. December je mesec, ko vsako leto v sklopu omenjenega programa Združenje Invalidov – Forum Slovenije pripravlja decembrske darilne pakete za invalide, ki nimajo dovolj niti za osnovne higienske pripomočke, hrano in oblačila, saj se nahajajo na samem socialnem dnu.

Podjetju Apinature d.o.o. se v imenu uporabnikov našega programa zahvaljujemo za podarjene izdelke APINATURE MEDA. Hvala, ker ste nam pomagali pri pripravi letošnjih darilnih paketov. (kl)

Apinature d.o.o. se nahaja na naslovu Zgornji Brnik 145, 4207 Cerklje na Gorenjskem. Obiščete jih lahko tudi na spletni strani: https://www.apinature.si/ in https://www.trgovina-apinature.si/.