KO PROTESTIRAJO PROTI UKREPOM, PROTESTIRAJO ZA LASTNO SMRT

Po poročilu medijev, ki pravijo da zadnja odkritja na področju raziskav koronavirusa potrjujejo izjemne težave do katerih lahko pride pri ljudeh, ki so okuženi z Covidom-19. Spojina devetih aminokislin tako zniža krvni tlak, da prično vene razpadati in da se pljuča spremenijo v želatini podobni snov, skozi katero kisik sploh več ne prihaja.

Infekcija nastane, ko virus Covid-19 preide v telo s pomočjo receptorja AC2, ki je v nosu. Zatem prehaja virus v celice različnih organov, kjer je ta receptor tudi prisoten, to je v črevesju, ledvicah in celo v srcu.

Znanstvenik dr. Daniel Jacobson z Nacionalnega laboratorija Oak Ridgeu v Tennesseeju, je s pomočjo super računalnika odkril načine teh prehodov skozi prej omenjene receptorje.

Bradikininska nevihta, do katere prihaja v celicah, je odgovorna za različne spremembe v telesu: od znižanja krvnega tlaka zaradi razširitve arterij, do povečane prepustnosti kapilar, kar povzroča v pljučih in drugih organih hidrogel, ki nastane kot posledica vnetij in tako napolni pljuča, kar bolniki občutijo, kot bi poskušali dihati skozi žele.

Pri več kot polovici pacientov se pojavljajo: vrtoglavica, delirij in celo možganska kap. Zaradi receptorjev za Covid-19, ki so celo v srčni mišici, prihaja tudi do številnih srčnih okvar. Vsekakor pa zaradi kosti v nosni votlini prihaja do neželenih posledic v možganih v kasnejših fazah po akutni krizi. Izguba vonja in okusa sta verjetno še najmanjši posledici korone. Kaj pa se lahko zgodi in dogaja po mesecih in letih tega napada, pa je za zdaj še nemogoče napovedati. Zato je protestirati proti ukrepom, ki jih predlagajo vlade posamičnih držav, isto kot bi protestirali v prid samomoru!

(Borut Pogačnik)