PRVI RADIJSKI INTERVJU ZIFS IN ODPRTI DLANI

Dr. Milan Krek, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje, je te dni najbolj znana in tudi iskana oseba za različne medijske pogovore. Kljub temu, da ni še nobeni radijski postaji dal kakšen daljši intervju, pa se je odzval vabilu našega urednika Boruta Pogačnika, da to stori na Radiu Zeleni Val v oddaji Odprta dlan.

Zanimivo je, da je dr. Milan Krek že bil gost Odprte dlani in to pred več kot desetimi leti, ko je bil vodja na nacionalni informacijski točki na področju drog, in kjer je tudi odgovarjal na številna vprašanja poslušalk in poslušalcev. Potrebno je priznati, da je tudi to področje, kjer občasno najdemo osebe iz ranljivih družbenih skupin, zato je bilo še bolj potrebno ozavestiti javnost in konkretne poslušalce o vseh oblikah odvisnosti.

Tokrat pa bo beseda tekla o pandemiji ter vseh vidikih tega pojava na naša življenja. Gotovo je to tema, ki mora zanimati slehernega.

Zato smo dr. Kreka prosili, če lahko v oddaji prisluhne tudi vprašanjem poslušalk in poslušalcev ter še zlasti invalidov in bolnikov. Kot vse oddaje bo tudi ta verjetno med zelo zanimivi prav zaradi širine znanj dr. Milana Kreka in njegovo odločnostjo, da se dejavno zaščiti naša država v vseh pogledih.

Oddaja bo v sredo, 13. maja s pričetkom ob 10.30 uri in bo trajala do predvidoma 11.15 uri. V tem času lahko pokličete na stično telefonsko številko, ki je 01 786 0 400. Za vse pa, ki bi želeli vprašanja podati v elektronski obliki pa imate na voljo dva elektronska naslova, in sicer: marketing@zelenival.com in jure.peterka@zelenival.com.

Gostu in zanimivi oddaji lahko prisluhnete na frekvencah: 93,1, 97 in 105,30 MHz.